Archiv článků

KOSMETICKÉ MASÁŽE OBLIČEJE A DEKOLTU

Působí proti projevům stárnutí, podporuje látkovou výměnu, prokrvuje, odstraňuje odumřelé buňky, zmírňuje únavu, uvolňuje svalové napětí a zpevňuje pleť. Relaxační, zbavuje stresu, navozuje klid. 
Celý článek

KLASICKÁ MASÁŽ

Nejlepší terapie na odstranění stresu, zvyšuje tělesnou i duševní kondici, pomáhá při regeneraci těla, odstraňuje únavu a osvěžuje.
Celý článek

RELAXAČNÍ MASÁŽ

Slouží k uvolnění celého organismu, k osvěžení těla i ducha. Odstraňuje stres, bolesti zad, ztuhlost šíje a navozuje pocit vnitřní harmonie a uvolnění. 
Celý článek

BAŇKOVÁNÍ + MASÁŽ

Již staří Číňané s úspěchem používali tuto terapii. Přikládáním vakuových nahřátých baněk se dosáhne prokrvení masírované části těla. Používá se při problémech zatuhlého svalstva, ovlivňuje lymfatický systém, zmírňuje bolesti hlavy, stimuluje organismus tak, že mu pomáhá odstraňovat toxické látky z...
Celý článek

MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY – HOT STONES

Masáž lávovými kameny má vysoký terapeutický a relaxační účinek. Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, hluboce relaxuje a harmonizuje, prohřívá celé tělo a pomáhá detoxikaci organismu. Je to exkluzivní terapie, která spojuje teplo lávových kamenů a speciální masážní techniky do...
Celý článek